Myllymäki-hiihdot

KANSALLISET MYLLYMÄKI-HIIHDOT 14.01.2017 (V) KLO 11.00

SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan Suomen Hiihtoliiton sääntöjä.

KILPAILUN JOHTO

Kilpailunjohtaja Harri Miettinen 050 490 5414
Kilpailun sihteeri Mika Luukkonen 0500 859 583
Ratamestari Mika Ripatti 050 5852995
Tulospalvelu Pekka Rautio 040 7471 350
TD Jari Laukkanen 040 579 3040

TUOMARINEUVOSTO

Kilpailun johtaja Harri Miettinen
TD Jari Laukkanen
Ratamestari Mika Ripatti

KILPAILUKESKUS
Kilpailukeskus on Myllymäen laskettelukeskuksessa. Alueella on ulkona makkaranmyynti ja laskettelukeskuksen kahvio.

KILPAILUKANSLIA
Kilpailukanslia on pysäköintialueen läheisyydessä (normaalisti käytettävällä lähtö- ja maalialueella) sijaitsevassa rakennuksessa.
Kilpailunumerot ja –materiaali jaetaan kilpailukansliasta. Tiedossa olevat poissaolot tulee ilmoittaa kilpailukansliaan heti poisjäännin ilmaannuttua. Kadonneista numeroista veloitamme seuraa 50 €/kpl.

PUKUTILAT, SUIHKUT JA WC
Kilpailijoiden pukeutumis- ja pesutilat sijaitsevat Joutsenon urheilukeskuksessa, urheilukentän päädyssä sijaitsevassa vanhassa huoltorakennuksessa. Joutsenohalli ei ole kilpailijoiden käytössä salibandyturnauksen vuoksi. Matkaa kilpailupaikalta on n. 10 km.

HIIHTOTAPA

Vapaa

RADAT JA RATAKARTAT
Kilpailussa käytetään n. 1 ja 1,3 km:n kilpalatuja (1. kierros hieman vajaa). Radat voivat vielä muuttua lumitilanteen mahdollisesti muuttuessa. Edellä mainitut radat lumetetaan tykkilumella. Ladut sijaitsevat laskettelurinteen alapuolisilla latupohjilla ja osittain laskettelurinteessä. Lähtö on rinteen alaparkin lähettyvillä ja maali sijaitsee laskettelurinteen huoltorakennuksen / kahvion läheisyydessä.  Matkoista osa lyhenee hiukan alun perin ilmoitetusta. Latukartta on ilmoitustaululla.

Kilpailut hiihdetään väliaikalähtöinä 30 sekunnin välein.

ENSIAPU
Kilpailupaikalla on ensiapupäivystys.

PALKINNOT
Palkintojenjako tulosten valmistuttua. Kilpailussa jaetaan sarjoittain myös Etelä-Karjalan piirin piirinmestaruusmitalit.

VERRYTTELYLATU
Verryttelyssä voi käyttää kilpalatuja ennen kilpailun alkua, mutta radan luonteesta johtuen kilpaladut suljetaan verryttelijöiltä kilpailun alkaessa. Kilpailun aikana verryttelyalueena voidaan käyttää kilpailukäytössä olevan laskettelurinteen yläosassa olevaa tasannetta ja muuta kilpailureitin yläpuolista laskettelurinteen osaa.

Huom! Muut rinteet ovat laskettelijoiden käytössä ja hiihtäminen niissä, kuten alatasanteellakin on kielletty!

TULOKSET
Tulokset julkaistaan tulosten valmistuttua ilmoitustaululla sekä internetissä osoitteessa http://personal.inet.fi/urheilu/jaska.lehtonen/

PYSÄKÖINTI
Pysäköintipaikat sijaitsevat kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Pysäköinnissä tulee noudattaa liikenteenohjaajien antamia ohjeita.

 

Yhteistyössä

myllymaki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *