Ilmoittautuminen

Kullervon hiihtäjien kilpailuilmoittautumiset hoitaa Harri Miettinen. Ilmoittaudu kilpailuihin  sivuilta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella. Voit myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen harri.miettinen[at]kirjanpitopalvelumiettinen.fi. Puhelimitse ilmoittautumista ei suositella, koska asia voi jäädä ilmoittajan vajavaisen muistin varaan ja unohtua mutta hätätilassa soita numeroon 050-490 5414. Sähköpostilla ilmoittautuessasi kerro selkeästi kilpailijan nimi, sarja ja kilpailu, johon ilmoittaudut. Laita viestin aiheeksi ”ilmoittautuminen”.

Ilmoittaudu em. tavalla viimeistään kaksi päivää ennen ko. kilpailun ilmoittautumisajan päättymistä!!

Mikäli ilmoittautuminen jää niin myöhäiseksi, että joudutaan mukaan jälki-ilmoittautuneena, hiihtäjä hoitaa ilmoittautumisen osallistumismaksuineen itse!! Kannattaa siis hoitaa homma ajoissa.

Ohjeiden vastaiset ilmoittautumistavat lisäävät ilmoittajan työtä ja jäävät muistin varaan, joten noudata ohjeita. On ikävää huomata kilpailupaikalla, että hiihtäjän nimi puuttuu lähtölistasta.

Huom! Tämä ilmoittautumissivu ei ole tarkoitettu muiden seurojen hiihtäjien ilmoittautumiseen Kullervon järjestämiin kilpailuihin!